Miami til Bridgetown. Cruise i Karibien 25. November til 10. Desember. St Kitts- Basseterre.

08. Desember.

Etter en ny sjødag kommer vi til Basseterre på St Kitts. Klemt mellom Puerto Rico og Trinidad og Tobago, tilbyr St. Kitts og Nevis en spennende blanding av West Indian, fransk og engelsk påvirkninger.

Vi ligger til havn inne i byen.

Når det gjelder St Kitts cruiseutflukter, kan du ta en avslappende tur gjennom landsbygda på øyas berømte naturskjønne jernbane. Det må være en av de kuleste måtene å se en del av øya, og er definitivt ikke bare for togentusiaster. Her sitter man i historiske dobbeldekker vogner, og det blir servert rom punsjer til alle som vil ha.

Man kan også velge å sitte inne i toget.

Det var mye å se under veis, og det ble tatt masse bilder av nedlagte sukkerrør plantasjer, banan plantasjer, landsbyer, folk, geiter og esler, og vi så også hvordan kysten forandret seg underveis.

Vi kjørte også over flere broer. Sporet var veldig smalt, så det var litt spenning i om dette i det hele tatt kom til å gå bra.

Det var også danse oppvisning om bord, og det var imponerende hvordan de klarte å holde balansen i vognene, da det rugget bra.

Servering av rom punch

Etter ca 2 timer om bord, kom vi til ende stasjonen, og det var buss tilbake til byen, Basseterre.

Da vi kom tilbake til Basseterre, gikk vi en runde i byen. Kanskje ikke den mest spennende byen vi har vært i, men alltid litt artig å se på diverse arkitektur, parker, by struktur, folk, og vi prøvde her også en bar for en lokal øy. Heller ikke den mest sjarmerende baren vi har vært innom…

Ved havnen er det laget et shopping og restaurant område, hvor man kan få kjøpt diverse souvenirer ol.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.