cruise med celebrity edge, Barcelona, 24.-25.19

Barcelona 24. og 25. September

Barcelona er også en by vi har besøkt noen ganger tidligere, og vi bare elsker denne byen. Her er det valgmuligheter i bøtter og spann av ting å se og gjøre.

Ønsker du å se noen av de mest besøkte turistattraksjonene, så bør du forhåndsbestille billetter, ellers kan du risikere og ikke få se det. Vi tenkte å ta oss en tur i Park Guell (Gaudi parken), da det er mange år siden vi var der sist, og noen i reisefølget hadde ikke vært der. men det var utsolgt begge dagene vi var der. Sagrada familla er også lurt å forhåndsbestille til, da det er en av Barcelonas største attraksjoner.

Vi sikket og sakket oss gjennom Barcelonas gater, Vi hadde ett mål, og det var å gå innom Torres Vin bar, som ligger rett ovenfor Casa Mila, og nyte en ordentlig god Rød vin, og det gjorde vi. Derfra brukte vi hele dagen på vei ned igjen mot havnen, og valgte underveis de koseligste smale gatene vi kunne finne.

Det var en festival i Barcelona denne dagen. Og vi så parader flere steder rundt om i byen. La Mercè er den årlige festivalen i byen Barcelona i Catalonia, Spania. Det har vært en offisiell byfest siden 1871, da den lokale regjeringen først organiserte et program med spesielle aktiviteter for å observere den romersk-katolske festdagen til Vår Frue av barmhjertighet, La Mare de Déu de la Mercè på katalansk

Vi tok også denne gangen turen innom Barcelonas eldste bar, Bar Marsella.

Ett sted det er veldig artig å gå innom er Paradiso bar. I front ut mot gaten, er det en Pastrami bar. Men bak en kjøledør, finner man en fantastisk coctailbar. Her blir coctailene servert i glass i de utroligste størrelser og fasonger. The world`s 50 best bar i 2019.

I dette området ligger barene og spisestedene tett, og vi ruslet innom noen av de før vi reiste tilbake til båten for natten. Husk at det er viktig å passe godt på veska og verdisaker i Barcelona. Det kryr av veskenappere og lommetyver, eller folk som prøver å lure deg. Men er man påpasselig, så går det som oftest bra.

På morningen den 25. September fikk vi oss en liten tur på strandpromenaden før vi seilte videre.

Strandpromenaden, Barcelona

Her følger også en link til en tidligere reise til Barcelona:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.